За този сайт

РАК …………………! Спомням си преди 2 години една априлска вечер написах тази дума за първи път в Google. Същия ден лекарите съобщиха, че съпругът ми има рак на белите дробове. След гръмотевичната новина, когато с ушите си чуваш казаното , в главата ти като ехо започва да се повтаря едно и също рак, рак …., умът ти не желае да приеме страшната диагноза, настъпва тишина и само повтаряш : не е вярно, защо? За миг превърташ лентата на живота си , изплуват най-щастливите мигове,обаче на края следва тъжната констатация, до тук беше.Но точно в този момент решаваш ,че трябва да помагаш, да даваш сила и да се борите,защото иска ви се още да преживеете тези хубави моменти от живота и си спомняш , че си обещала да подкрепяш съпруга си в добро и лошо , докато смъртта Ви раздели.

След няколко часа безпаметно съществуване сядаш пред компютъра отново с мисълта, че трябва да се борите и да си силна и за двама ви за да успеете, колкото може.

Написваш за първи път думата рак. От тук започва едно почти денонощно търсене на информация в сайтове за следващите стъпки, възможностите за лечение, специалисти, за надежди, за алтернативни методи и така до безкрай. А на следващия ден започва ходенето Ви по мъките, чакането пред кабинетите, понякога унизителното отношение, липса на всякаква информация , да не говорим за недостига на лекарствата, което те кара да реагираш като разярен лъв, но нищо не можеш да правиш освен да чакаш.Тогава реших,че един ден ще направя информационен сайт за онкоболните, който да им помага с необходимата информация, написвайки за първи път думата РАК в Google.

Този сайт с помощта на ентусиазирани лекари и приятели вече е факт и се надявам да Ви помогне.Поне малко.Поне толкова, че да прекарате по-малко време пред компютъра си търсейки онази информация за помощ , която си мислите, че сте пропуснали да намерите през безсънните нощи, за да прекарате по-дълго време заедно с близкия човек, нуждаещ се от вас повече от всякога.

Информацията в този сайт се обновява постоянно в зависимост от проблемите, които вълнуват Вас неговите потребители.

Siropi_banner

Siropi_banner

Карта на сайта